Aanbieding! Nieuw - € 50,00

Trust rollator Let's Go Indoor beuken/zilver

Prijs
€ 189,95
€ 139,95
Inc. belasting
Aantal

Trust Care Let's Go Indoor Rollator Beuken/Zilver

Deze Trust Care Let's Go Indoor rollator Beuken / zilver is speciaal ontworpen voor gebruik binnen. Deze rollator voor binnen heeft geen uitstekende delen en kan ook in kleine ruimtes, zoals badkamer of toilet, worden gebruikt. Het handvat van de duwbeugel is voorzien van een zachte rubberen bekleding en biedt u hierdoor een goede grip. Ideaal is dat u de duwbeugel in hoogte kunt verstellen van 79 tot 90 centimeter. Zo kunt u de rollator dus geheel naar uw eigen lichaamslengte afstellen. 

De rollator wordt geleverd incl. het tasje

 

Trust Care Let's Go Indoor Rollator: Wendbaar en zeer handzaam voor binnen

De meeste rollators zijn vooral gericht op buiten gebruik. deze Trust Care let’s go indoor is speciaal gericht voor het lopen binnenshuis. Dit maakt de binnenrollator wendbaar en zeer handzaam. De rollator is onder andere uitgevoerd met een afneembaar dienblad en een parkeerrem.  Het dienblad is groot genoeg voor een bord en glas. De rem kan met slechts één hand worden bediend door de rembeugel omlaag te drukken. Hierdoor kunt u deze indoor rollator prima als bijzettafel gebruiken tijdens uw maaltijd, terwijl op een stoel zit. Het is mogelijk om onder het dienblad een stoffen tasje te hangen waarin kleine voorwerpen passen. Deze is apart bij te bestellen. Dit kleine stoffen tasje kunt u eenvoudig bevestigen aan uw Let's Go Indoor rollator. Ideaal om kleine spulletjes, zoals een brillenkoker of boek, binnenshuis mee te nemen. U kunt een keuze maken uit twee tasjes: het extra diepe tasj heeft een diepte van 20 cm, het standaard tasje heeft een diepte van   cm. 

 

In hoogte verstelbaar

U kunt de Trust Care rollator voor binnen in hoogte verstellen op uw lichaamslengte via de draaiknoppen aan de zijkanten van de rollator. U kunt stapsgewijs een aantal gestandaardiseerde lengtes instellen. Als u de juiste lengte heeft gevonden draait u heel gemakkelijk de draaiknop aan en zit de duwhendel stevig vast.

 

Eenvoudig in- en uitklapbaar

De Let’s Go Indoor rollator van het merk Trust Care is eenvoudig in te klappen in de lengte, zodat u de rollator op kunt bergen. U kunt de rollator inklappen door aan een de clip onder het dienblad te trekken. De rollator kan in ingeklapte staat niet uit zichzelf blijven staan.

 

Voorzien van zachte wielen

Dankzij de zachte kogelgelagerde wielen rijdt deze binnenrollator geruisloos over allerlei soorten vloerbedekking. Daarnaast vormen randen van vloerkleden voor de Let’s Go indoor rollator geen obstakel. De rollator is gemakkelijk op te bergen of mee te nemen.

 

TRUST CARE LET'S GO INDOOR ROLLATOR SPECIFICATIES:

Merk:

Trust Care

Type:

Let’s go indoor

Garantie:

2 jaar

Kleur:

Beuken / Zilver

Materiaal:

Aluminium

Gewicht:

6 kg

In hoogte verstelbaar:

79 - 90 cm

Totale breedte:

52 cm

Totale lengte:

63 cm

Max. gebruikersgewicht:

100 kg

Opklapbaar:

Ja

Totale hoogte duwhandvatten:

79 - 90 cm

Dienblad

Ja, wit

Materiaal wielen:

TPE

Handrem:

Ja

Gelijkwaardige artikelen.

20 andere producten in dezelfde categorie: